• NIEUW MENU & BESTELOMGEVING
  • AFHALEN MET KORTING
  • SPAAR MEE

Mededeling: Verandering in het assortiment van Bella's Brood & Pasta

Gepubliceerd op 12 mei 2023 om 11:19

Het is met groot verdriet dat we u informeren over een tragische gebeurtenis die een grote impact heeft op ons assortiment. Onze geliefde bakkerij in Italië, die al jarenlang onze heerlijke broodjes maakte, is helaas afgebrand.

Dit betekent dat we noodgedwongen andere broodsoorten in ons assortiment moeten opnemen. We hebben in onze opslag nog een beperkte voorraad van onze huidige broodjes, maar deze zullen snel op zijn.

Ons Flat Bread

Het is u misschien al opgevallen dat ons populaire flatbread al een tijdje niet meer beschikbaar is. Dit kwam ook uit deze bakkerij, waardoor we deze helaas tijdelijk uit ons assortiment moeten halen.

Nieuwe Producten

Maar wees niet getreurd. Achter de schermen zijn we druk bezig en testen we nieuwe producten om te zorgen dat Bella's kwaliteit gewaarborgd blijft.

We zijn verheugd om u te vertellen dat we tot dusver drie nieuwe broodjes hebben kunnen toevoegen aan ons assortiment: de luxe Italiaanse bol, de ciabatta en een nieuwe variant op onze oude topper, de Pucce Salentino.

Pucce Salentino

Het is ons een genoegen u kennis te laten maken met de opvolger van het Italiaanse flatbread: de Pucce Salentino. Na het succes van het flatbread, introduceren we nu een kleine, luchtige variant die zeker een aanrader is als u op zoek bent naar een ambachtelijk broodje voor verschillende momenten van de dag.

De Pucce Salentino is niet alleen perfect voor bij de lunch of het diner, maar ook als een heerlijke hartige snack. Dit broodje heeft een prachtige ambachtelijke uitstraling en is heerlijk fluffy vanbinnen.

Meergranen Bol

Goed nieuws voor de liefhebbers van onze meergranen bol: deze blijft beschikbaar! Deze broodjes worden namelijk geleverd door een andere bakkerij en zullen dus nog steeds in ons assortiment te vinden zijn.

Toekomst

We blijven hopen op de dag dat onze Italiaanse bakkerij onze geliefde broodjes weer kan produceren. Helaas kunnen ze ons nog geen zekerheid bieden over wanneer dit zal zijn. We houden u natuurlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen.

We waarderen uw begrip en loyaliteit in deze uitdagende tijd. Dank u voor uw voortdurende steun en we kijken ernaar uit om u binnenkort onze nieuwe broodsoorten te laten proeven.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.