Standaard 10% bij afhaal: kortingscode AFHAAL **bij gebruik van deze code bezorgen wij niet**

Vier Kerst met een Bella's brunch/lunch!

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.


Bella's komt naar je toe deze feestdagen! Hebben jullie plannen om op kantoor, organisatie of gewoon lekker thuis met een gezelschap vanaf 10 personen een leuke brunch/lunch te organiseren? Laat jullie dan in de watten leggen met een heerlijk ontbijt/brunchbuffet van Bella! 

 

Bella komt naar jou toe met een heerlijk brunch/lunchbuffet!

Laat je verrassen door Bella deze feestdagen! Wij komen bij jou op locatie een heerlijk brunch/lunchbuffet neerzetten voor een feestelijke ochtend/middag. We bakken verse broodjes, croissants en andere patisserie voor jullie en zorgen voor een ruime keuze aan luxe beleg als carpaccio, gerookte zalm, tonijnsalade, zoetigheden en natuurlijk een vers gekookt eitje. Daarnaast nemen we verse smoothies, jus d'orange en natuurlijk een heerlijk toetje mee! We zorgen voor een leuke aankleding, voorzien jullie in alle benodigdheden wat betreft bestek etc. en komen naderhand alles weer netjes opruimen zodat jullie alleen maar hoeven te genieten. Hiervoor rekenen wij een tarief van €19,95,- per persoon. Tot in december!

 

Interesse in zo'n heerlijk buffet op locatie? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier! Verdere vragen? Dan kunt u ons ook altijd even bellen op 0180-235148.