Vegan ''zalm'' ook voor zwangere vrouwen

Hi!
Mijn naam is Rebecca en momenteel ben ik 32 weken zwanger van mijn eerste kindje.
Bella's brood & pasta heeft mij iets heel leuks gevraagd en wat dat is ga je lezen in deze blog.

De meeste zwangere dames herkennen misschien het gemis van bepaald eten wel. Tegenwoordig, als je het vergelijkt met vroeger mogen we een hele hoop dingen niet meer eten. Dingen die slecht kunnen zijn, bacteriën kunnen bevatten etc. Bij een aantal dingen ligt de keus bij jezelf maar met rauwe producten en met name vis moet je toch echt laten staan.

Bella's brood & pasta is bezig met het ondervinden hoe zij voor ''onze doelgroep'' iets lekkers op de kaart kunnen zetten. Uiteraard hebben ze al wat broodjes die wij mogen maar zij hebben mij gevraagd om hun broodje zalm! uit te testen. Natuurlijk is dit geen echte zalm, want dat mogen we helaas (in mijn geval) niet hebben. Deze zalm is plantaardig, wat betekent dat er geen dierlijke producten zijn gebruikt. Zo is deze zalm voedzaam, zit het vol eiwitten, omega-3-vetzuren en vitamine.

Nou dat is het proberen natuurlijk wel waard! Lees mee over mijn bevinding:

Het broodje van Bella's is zoals ik gewend ben, zacht en knapperig tegelijkertijd dus daar zijn de eerste punten alweer binnen.
Het broodje is belegd zoals het normale broodje zalm ook is; roomkaas, komkommer, kappertjes, -zalm- & rucola. Zelf koos ik er voor om de rucola te vervangen voor de sla melange omdat ik rucola een uitgesproken smaak vind hebben en ik een goed oordeel wilde vormen over de plantaardige zalm.

De smaak van deze zalm is bijzonder verbazingwekkend. Hoe is het mogelijk iets zo naar zalm te laten smaken wat niet eens zalm is. Het vissige smaakje komt hier tot zijn recht. Maar ik moet wel eerlijk zijn, het is een prima vervangend product voor the time being. Het zal natuurlijk de echte smaak van gerookte zalm niet overtreffen. De kleur is mooi oranje en de plakjes zijn prima voor op een broodje. Ik zou dit broodje absoluut eens eten, maar ik zou hier niet wekelijks voor kiezen. Je proeft uiteindelijk toch dat het niet de vettige gerookte zalm is.

Ik wil Bella's bedanken voor deze leuke test en ik kijk uit naar een volgende keer!

Liefs.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.