Catering op maat: Bella's Brood & Pasta zorgt voor Italiaanse specialiteiten op elke gelegenheid


Al het lekkere van Bella's, maar dan thuis of op kantoor!

Naast onze broodjes, burgers en pasta's verzorgen wij ook allerlei cateringopties. Hieronder zie je een aantal opties die wij bij jou op locatie kunnen neerzetten. Of het nu gaat om een zakelijke lunch, een feestelijke borrel of een uitgebreid buffet, wij zorgen voor een smaakvolle en verse invulling van jouw evenement.

 

Enkele van onze populaire cateringopties zijn:

  • Broodjeslunches: heerlijke en verse belegde broodjes, perfect voor een zakelijke bijeenkomst.
  • Borrelplanken: een smakelijke mix van verschillende hapjes om te delen met collega's of vrienden.
  • Pasta buffet: een uitgebreid assortiment van diverse pasta's en sauzen, geserveerd met knapperig brood en salades.

 

Mocht je iets anders in gedachte hebben, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met je mee en zorgen voor een passende cateringoplossing.

Bella's Foodtruck

Wist je dat Bella ook een eigen foodtruck heeft? Hiermee kunnen we bij jou op locatie de lekkerste gerechten maken en uitserveren. Superleuk voor allerlei soorten evenementen! Prijs is op aanvraag.

Geniet van onze Italiaanse borrelplanken gevuld met heerlijke Italiaanse vleeswaren, kazen en vers gebakken broodjes bij Bella's Brood & Pasta.

Bella's Borrelplank

The perfect delicious 'mess'. Een heerlijke houten borrelplank met een verscheidenheid aan gesneden vleeswaren, kazen, olijven en verschillende vis- en vegetarische opties. Vanaf €9,95,- per persoon.

Geniet van een heerlijk Italiaans pastabuffet van Bella's Brood & Pasta op jouw volgende evenement of bijeenkomst

Bella's Buffet

Een heerlijk buffet bij jouw op locatie volgens jullie wensen. Een mix van warme en koude gerechten zoals carpaccio plate, koude salades, verschillende pasta's en desserts. Alles is mogelijk. Prijs is op aanvraag.

Mr. Catering


Wist je dat Bella's Brood & Pasta en Poké Bowl Barendrecht naast hun reguliere activiteiten ook een catering- en evenemententak runnen? In samenwerking met Mr. Catering maken wij van jouw evenement een feest met onze barista's, cocktailshakers en foodtrucks. Wij dragen graag bij aan het succes van jouw evenement! Wil je meer informatie over de diensten van Mr. Catering? Bezoek dan onze website en ontdek wat we voor jouw evenement kunnen betekenen.