• NIEUW MENU & BESTELOMGEVING
  • AFHALEN MET KORTING
  • SPAAR MEE

Bella's op locatie


Al het lekkere van Bella's, maar dan thuis of op kantoor! Naast onze broodjes, burgers en pasta's verzorgen wij ook allerlei cateringopties. Hieronder zie je een aantal opties die wij bij jouw op locatie kunnen neerzetten. Mocht je iets anders in gedachte hebben, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen!

Bella's Borrelplank

The perfect delicious 'mess'. Een heerlijke houten borrelplank met een verscheidenheid aan gesneden vleeswaren, kazen, olijven en verschillende vis- en vegetarische opties. Vanaf €12,95,- per persoon.

Bella's Buffet

Een heerlijk buffet bij jouw op locatie volgens jullie wensen. Een mix van warme en koude gerechten zoals carpaccio plate, koude salades, verschillende pasta's en desserts. Alles is mogelijk. Prijs is op aanvraag.

Bella's Breakfast

Vanaf 10 personen kunnen wij bij jou op locatie een heerlijk ontbijt verzorgen in de vorm van boxen of een buffet. Heerlijk verse broodjes met allerlei luxe soorten beleg en verse smoothies en jus d'orange. Prijs is op aanvraag.

Mr. Catering


Wist je dat wij naast Bella's Brood & Pasta en Poké Bowl Barendrecht ook een catering/evenemententak runnen? Met Mr. Catering maken we van jouw evenement een echt feest met onze barista's, cocktailshakers en foodtrucks. Wij dragen graag bij aan jouw feestje! Wil meer informatie over de diensten van Mr. Catering? Bekijk dan onze website!