Over Bella's Events

Onze Geschiedenis: Van Bella's Brood en Pasta tot Bella's Events

Bella's Events is ontstaan uit de bekende lokale favoriet, Bella's Brood en Pasta. Jarenlang hebben wij onze klanten verwend met de heerlijkste Italiaanse gerechten, van verse pasta's tot ambachtelijk brood. Met trots en dankbaarheid voor de steun van onze gemeenschap, hebben wij besloten onze focus volledig te richten op catering en bedrijfscatering, waarmee we de essentie van de Italiaanse keuken naar elk evenement brengen.


Samenwerking met Mr. Catering voor All-Round Catering

In onze ambitie om een nog breder assortiment aan cateringopties aan te bieden, zijn we een samenwerking aangegaan met Mr. Catering. Deze samenwerking stelt ons in staat om naast onze gespecialiseerde Italiaanse gerechten, een all-round cateringaanbod te presenteren. Van barconcepten, diners tot grote bedrijfsevenementen, wij hebben de expertise en het aanbod om aan al uw wensen te voldoen.


Onze Missie: De Smaak van Italië in Elk Evenement

Bij Bella's Events draait alles om authentieke Italiaanse smaken en onvergetelijke culinaire ervaringen. Onze missie is om elk evenement - groot of klein - te transformeren met de rijke en veelzijdige smaken van Italië. Of het nu gaat om een zakelijke lunch, een uitbundig trouwfeest of een intieme familiebijeenkomst, ons team zorgt ervoor dat elke maaltijd een culinair hoogtepunt is.


Neem Contact Op met Bella's Events

Heeft u een speciaal evenement in het vooruitzicht en bent u geïnteresseerd in onze cateringdiensten? Neem contact met ons op om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Wij kijken ernaar uit om samen met u een onvergetelijk evenement te creëren.