• 15% KORTING BIJ AFHAAL
  • SPAAR MEE VOOR EXTRA KORTINGEN

Werken Bij Bella's


Hey jij daar! Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een jong en enthousiast team in Barendrecht? Dan ben je bij Bella's helemaal aan het juiste adres. Wij zijn continu op zoek naar jonge en enthousiaste medewerkers in de bezorging of in onze keuken. Echter, hebben wij nu al een stevig team staan met mensen waar trots op zijn. Af en toe komt er een plekje vrij. Zodra dat het geval is zullen we een vacature hieronder plaatsen waarop je dan via het contactformulier hieronder kunt solliciteren!  

 

Vacature Avondshift

Wij zijn op zoek naar medewerkers voor de avonduren. Je moet hierbij denken aan minimaal 2 avonden per week op een dinsdag- t/m zondagavond vanaf 16:00u tot +/- 19:30u. Het gaat om bezorgen met een van onze bezorgscooters/bezorgfietsen. Daarnaast zoeken we ook mensen om ons keukenteam te versterken bij het maken van onze heerlijke broodjes en pasta's!


Lijkt deze bijbaan wat voor jou? Stuur ons dat snel een mailtje via onderstaand contactformulier!

 

Vacature Middagshift

Wij zijn op zoek naar medewerkers voor de ochtend- en middaguren. Je moet hierbij denken aan minimaal 2 middagen per week op een dinsdag- t/m zondagmiddag vanaf 10:30u tot +/- 15:00u. Het gaat om bezorgen met een van onze bezorgscooters/bezorgfietsen. Daarnaast zoeken we ook mensen om ons keukenteam te versterken bij het maken van onze heerlijke broodjes en pasta's!


Lijkt deze bijbaan wat voor jou? Stuur ons dat snel een mailtje via onderstaand contactformulier!